× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
BLOG

BLOG

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα ασφαλείας

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα ασφαλείας

Τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό στις μέρες μας από την προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας ή της επιχείρησής σας; Ένα σύστημα συναγερμού προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία του σπιτιού σας αλλά και όλων των ατόμων από εισβολές, πυρκαγιές, πλημμύρες, διαρροές μονοξειδίου του άνθρακα και αερίου και άλλους πολλούς κινδύνους και απρόοπτα. Γνωρίζατε ότι σχεδόν το 70% των διαρρήξεων θα μπορούσε απλά να είχε αποφευχθεί άμεσα αν προστατεύσουμε το χώρο μας; Αποκτήστε λοιπόν την ηρεμία και την ασφάλεια που θέλετε μόνο με ένα σωστά εγκατεστημένο επαγγελματικό συναγερμό. Ένα επαγγελματικά εγκατεστημένο σύστημα θα προστατεύει την ιδιοκτησία σας χωρίς την ταλαιπωρία ψευδών συναγερμών.

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο και μελετώντας τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε το σπίτι σας θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς πρέπει να γίνει ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα από την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε την απόφαση για την τοποθέτηση ενός συναγερμού. Το δεύτερο και πιο σημαντικό βήμα είναι να επιλέξετε ποια εταιρεία θα σας κάνει την εγκατάσταση. Η επιλογή της εταιρείας έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί με αυτούς τους ανθρώπους θα συνεργάζεστε στο μέλλον σε κάθε πρόβλημα ή απορία που θα έχετε. Τρίτο βήμα είναι η επιλογή του ίδιου του συστήματος ασφαλείας.

 

Τι είναι όμως ένας συναγερμός σπιτιού;

Όλα τα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι ή την επιχείρηση λειτουργούν με την ίδια βασική αρχή της εξασφάλισης των σημείων εισόδου, όπως οι πόρτες και τα παράθυρα, καθώς και ο εσωτερικός χώρος σας που περιέχει πολύτιμα αντικείμενα που έχετε όπως έργα τέχνης, υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το σπίτι σας, ή τον αριθμό των θυρών και των παραθύρων που έχει ή των εσωτερικών δωματίων που έχετε αποφασίσει να προστατεύσετε, η μόνη πραγματική διαφορά είναι ο αριθμός των εξαρτημάτων ασφαλείας που θα χρησιμοποιηθούν σε ολόκληρο το σπίτι σας και θα παρακολουθούνται από τον πίνακα ελέγχου. Ένα απλό σύστημα για το σπίτι σας πρέπει να αποτελείται από έναν πίνακας ελέγχου, ο οποίος είναι ο κύριος ελεγκτής του συστήματος ασφαλείας ενός σπιτιού, αισθητήρες πόρτας και παραθύρων, αισθητήρες κίνησης, εσωτερικά και εξωτερικά, ενσύρματες ή ασύρματες κάμερες ασφαλείας, σειρήνα και αυτοκόλλητα σε εμφανή σημεία του σπιτιού σας.


Όλα τα παραπάνω θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και την ηρεμία από όλους τους κινδύνους που πιθανόν να παρουσιαστούν κάποια στιγμή. Αλλά αν θέλετε να έχετε το εκατό τις εκατό της ασφάλειας μην παραλείψετε να ζητήσετε από την εταιρεία που θα σας κάνει την εγκατάσταση του συστήματος σας να σας συνδέσει και στο Κέντρο λήψης σημάτων. Κάθε αξιόπιστη εταιρεία πρέπει να είναι σε θέση να σας προσφέρει αυτή την υπηρεσία. Ένα συστήματα ασφαλείας που παρακολουθείται επαγγελματικά από μια εταιρεία συναγερμών έχει πολλά να σας προσφέρει και να σας βοηθήσει πραγματικά στην δύσκολη στιγμή. Εάν συμβεί μια απόπειρα παραβίασης ή ακόμα και αν παραβιαστεί ο χώρος σας ένας εκπαιδευμένος τεχνικός ασφαλείας θα ενημερωθεί άμεσα για το συμβάν και θα επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή θα καλέσει τον αριθμό επαφής έκτακτης ανάγκης που αναφέρεται στον λογαριασμό. Με την εμπειρία αυτών των ανθρώπων είστε σίγουροι ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ακόμα και αν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Άμεσα βεβαίως θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες αρχές της περιοχής σας, αστυνομία, πυροσβεστική, ακόμα και γιατρός αν χρειαστεί. Επίσης θα είναι πάντα σε επικοινωνία μαζί σας μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Αν σας ανησυχεί το κόστος για όλο αυτό πιστέψτε μας είναι πολύ μικρό μπροστά σε όλα αυτά που σας παρέχει ένα Κέντρο λήψης σημάτων. Τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση ενός συναγερμού είναι πολλά και θα το δείτε σε βάθος χρόνου εσείς οι ίδιοι. Ειδικά στις μέρες μας και με την ταχύτατη πρόοδο της τεχνολογίας μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας ακόμα και από μακριά με μια εφαρμογή στο κινητό σας.